Loading...
 Start Page
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Η Εταιρεία μας

Ο όμιλος WEST S.A. δραστηριοποιείται στον χώρο της επικοινωνίας και των ταχυδρομικών υπηρεσιών από το 1994.
Τα χρόνια εμπειρίας μας στο χώρο αυτό και οι πελάτες μας, πιστοποιούν την ποιότητα της δουλειάς μας.

Γιατί εμάς

Έχουμε τον πλήρη έλεγχο των αποστολών σας

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Πρωτοπόροι στις εξελίξεις στο χώρο των ταχυδρομικών υπηρεσιών και πιστοί στις αξίες μας παρέχουμε ποιοτικές και καινοτόμες λύσεις.
GPS
Παρακολούθηση υλοποίησης όλων των έργων σε πραγματικό χρόνο, μέσω GPS.
ΑΝΑΦΟΡΕΣ
Live Report και διαχείριση αποτελεσμάτων σε πραγματικό χρόνο.

Οι Υπηρεσίες μας

Οι αξίες μας και το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας είναι η εγγύηση για την άψογη εφαρμογή και ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνουμε. Οι Ταχυδρομικές μας Υπηρεσίες είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την εταιρική μας κουλτούρα και αξίες: Αξιοπιστία Ταχύτητα, Ποιότητα, Αφοσίωση και Δέσμευση στους πελάτες για το αποτέλεσμα. Λειτουργούμε σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και έχουμε όλες τις εγκρίσεις και πιστοποιήσεις από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ).

NEW

Max Speed Delivery

 

Mια ολοκληρωμένη λύση αυθημερόν παράδοσης για την επιχείρησή σας με δικό μας στόλο ακόμα και σε μόλις 1 ώρα. Έχετε κατάστημα, e-shop, φαρμακείο, ανθοπωλείο, γραφείο και θέλετε να προσθέσεις υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης προϊόντων/φαρμάκων/εγγράφων για τους πελάτες ή τους συνεργάτες σας; τότε ξεκίνησε με την MaxSpeedelivery τώρα.
Σας παρέχουμε την κατάλληλη τεχνολογία: ΑΡΙ, Πίνακα Ελέγχου, Web Interface.

Courier

 

Η WPS μέσω του εξιδεικευμένου συστήματος Track and Trace δημιουργεί για τις ταχυμεταφορές, υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας έξω από τα συνηθισμένα και απευθύνεται σε ένα ευρύ πελατολόγιο. Διαθέτουμε υπηρεσίες Next Day Delivery και Same Day Delivery. Λειτουργούμε σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και έχουμε όλες τις εγκρίσεις και πιστοποιήσεις (Ειδική & Γενική άδεια) από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.).

Postal

 

Οι Ταχυδρομικές μας Υπηρεσίες είναι απόλυτα εναρμονισμένες με την εταιρική μας κουλτούρα και αξίες: Αξιοπιστία, Ταχύτητα, Ποιότητα, Αφοσίωση και Δέσμευση στους πελάτες για το αποτέλεσμα. Λειτουργούμε σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα και έχουμε όλες τις εγκρίσεις και πιστοποιήσεις (Ειδική & Γενική άδεια) από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Ε.Ε.Τ.Τ.).
Παραδίδουμε προσωποποιημένη αλληλογραφία (επιστολές, λογαριασμούς, περιοδικά, καταλόγους κ.λπ.), σε πελάτες, προμηθευτές ή συνεργάτες της επιχείρησής σας με επιβεβαίωση επίδοσης με scanning μοναδικού Barcode. Το προσωπικό μας αποτελείται από εξειδικευμένους ταχυδρόμους που φροντίζουν καθημερινά για την άμεση και έγκυρη παράδοση κάθε είδους αλληλογραφίας. Η προσωποποιημένη αλληλογραφία δημιουργεί μια αμφίδρομη επικοινωνία και αναπτύσσει μια ιδιαίτερη προσωπική σχέση μεταξύ πελάτη και εταιρείας.

Διανομές

 

Οι υπηρεσίες που μπορεί να επιλέξει ο κάθε πελάτης μας στον τομέα των διανομών είναι οι εξής:
Mailbox: Η υπηρεσία Mail Box διανομής αφορά στην εναπόθεση των ανώνυμων εντύπων (προωθητικών κ.λπ.) της επιχείρησής στην είσοδο των κτιρίων ενδιαφέροντος (οικιών, επιχειρήσεων), τοποθετώντας τα έντυπα είτε στο ειδικό κουτί (mailbox), είτε στο βέλτιστο δυνατό σημείο επίδοσης. Η συγκεκριμένη υπηρεσία υλοποιείται βάσει «σάρωσης» του ταχυδρομικού κώδικα της εκάστοτε περιοχής ενδιαφέροντος.
Door to Door: Η υπηρεσία διανομής ανώνυμων εντύπων «Πόρτα- Πόρτα» αποτελεί έναν ισχυρό τρόπο επικοινωνίας με το εν δυνάμει πελατολόγιο μιας επιχείρησης. Τα έντυπα τοποθετούνται στην πόρτα κάθε οικίας ή επιχείρησης ξεχωριστά (εντός πολυκατοικιών), ώστε η επικοινωνία να είναι πιο προσωποποιημένη και άμεση. Η συγκεκριμένη υπηρεσία υλοποιείται βάσει «σάρωσης» του ταχυδρομικού κώδικα της εκάστοτε περιοχής ενδιαφέροντος.
Σταθερά Σημεία: Διανομή σε κεντρικά σημεία (πλατείες, Μετρό κτλ) κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη.

Ο στόλος μας

Ο στόλος της εταιρίας μας περιλαμβάνει:

 
Φορτηγά
 
Mini Van
 
Αυτοκίνητα Ι.Χ.
 
Δίκυκλα Μικρού Κυβισμού

Πιστοποιήσεις

Η West Postal Services συμβαδίζει πλήρως με την εταιρική κουλτούρα και τις εταιρικές αξίες μας:

Αξιοπιστία

Ποιότητα

Εξυπηρέτηση / Πιστότητα πελάτη

Ταχύτητα

Δέσμευση για το αποτέλεσμα

Γίνε συνεργάτης μας και επωφελήσου από τις υπηρεσίες μας
Συνεργαζόμαστε με όλους τους κλάδους: Εστιατόρια - Groceries - eShops & Λιανική - Ανθοπωλεία - Επιχειρήσεις και Επαγγελματίες

Copyright © 2023 - 2024 West Postal Services